woensdag 26 juni 2019

Dockland

2-321 Aankomst veerboot

Na de boottocht zijn we met een veerboot teruggevaren naar Dockland, via een trap kun je bovenop dit gebouw komen. De enige reden om dit te doen is het mooie uitzicht boven. Verder valt hier niets te beleven. Het is een kantoorgebouw en er zijn geen voorzieningen voor toeristen.

2-297a Dockland2-324 Dockland


Vanaf het dak had je uitzicht op het havengebied waar we de hele middag waren geweest.

2-326 Uitzicht bij Dockland


Daarna zijn we teruggegaan naar het hotel dat vlakbij het centraal station lag. Het was wel een beetje een raar buurtje. Gezien het bord dat naast de ingang van het hotel stond vroegen we ons af of dit wel een veilige buurt was. 

2-332 Bord tegenover ingang hotel
We hebben die avond nog gegeten in de buurt van het hotel bij een Vietnamees. Die nacht hebben we heerlijk geslapen. Misschien iets te goed want de volgende ochtend bleek er geld te zijn verdwenen uit onze portemonnees. Vermoedelijk is er 's nachts iemand op onze kamer geweest, maar we kunnen niets bewijzen, maar echt prettig was het daar niet meer voor ons. De manager van het hotel wast zijn handen in onschuld, maar er is die nacht terwijl wij lagen te slapen wel gebruik gemaakt van onze kamersleutel. Dat konden ze zien in hun computersysteem.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten